Over ons

Info

HIVO-Vlaanderen vzw, Pareloesterlaan 32, B-8400 Oostende

didier.finet@hivo-vlaanderen.be

+32 478 456 120

Ondernemingsnummer: 0775862418
RPR Gent afdeling Oostende
Bankrekening:: BE22 7330 6316 8147

Het bevlogen bestuur van HIVO-Vlaanderen staat aan het roer, met een team van ervaren professionals die zich inzetten voor het onderwijslandschap. Maak kennis met onze inspirerende bestuursleden:

  • Didier Finet, een dynamische voorzitter met een indrukwekkende achtergrond in DHOS Brugge, HIVO West-Vlaanderen. Zijn visie en leiderschap vormen de drijvende kracht achter onze organisatie.

  • Mathias Chlarie, een getalenteerde secretaris, eveneens afkomstig van DHOS Brugge, HIVO West-Vlaanderen. Met zijn scherp inzicht en organisatorische vaardigheden zorgt hij voor een vlotte werking binnen ons bestuur.

  • François De Smedt, onze bedreven penningmeester, brengt zijn expertise van HIVO Leuven in om onze financiële stabiliteit te waarborgen. Hij houdt een waakzaam oog op onze middelen en zorgt voor verantwoord beheer.

  • Ons bestuur wordt verder versterkt door een groep gedreven leden. Guy Van Deuren en Carin Smolderen van PVK Geel, Eric Van Laere en Katrien De Roo van KHIVO Gent, Luc Heyerick en Katrien De Maegd van OIOW Gent, Pierre Colla en Sigrid Vandevoort van HIVO Hasselt, Eliane Kiesekoms van HIVO Leuven, en Guido Aerts en Hans Vanbedt van HIOW Mechelen. Hun betrokkenheid en diverse expertise dragen bij aan de collectieve groei van HIVO-Vlaanderen.

Samen vormen wij een gepassioneerd team dat streeft naar vernieuwing en kwaliteit in het onderwijs.