Hedendaags

Hedendaags

De HIVO's hebben een rijke traditie en zetten sterk in op kwaliteit. Ze blijven up-to-date door voortdurend in te spelen op actuele inzichten in het onderwijs en de vorming.

Geen saaie en droge lesstof die je eindeloos moet blokken, maar een opleiding die aansluit bij jouw eigen ervaringen. Het programma wordt voortdurend getoetst aan moderne kaders en inzichten, en is volledig gericht op de praktijk waarin jij je bevindt.

Bij de HIVO's staan jouw behoeften en ervaring centraal. Ze erkennen de waardevolle kennis en vaardigheden die je als onderwijsprofessional al hebt opgebouwd. Daarom is de opleiding ontworpen om jouw expertise te verrijken en te verbinden met de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Je zult merken dat de inhoud en vorm van de opleiding naadloos aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk. Geen abstracte concepten die ver van je af staan, maar relevante en bruikbare kennis die direct toepasbaar is. De HIVO's begrijpen dat leren het meest effectief is wanneer het betekenisvol is en directe relevantie heeft voor jouw werk in de klas.

Kortom, de HIVO's combineren traditie met innovatie. Ze waarborgen kwaliteit en actualiteit in hun programma's, zodat jij kunt profiteren van een opleiding die jouw eigen ervaringen versterkt en verbindt met de hedendaagse inzichten en praktijken in het onderwijs.